Formulari Alta Nou Client BitTPV - CryptoBit - Acostant Bitcoin a l'empresa i les persones

Go to content

Main menu:

Serveis
INSTRUCCIONS PER OMPLIR EL FORMULARI D'ALTA GRATUÏTA AL PROCESSADOR DE PAGAMENTS BitTPV

PROMOCIÓ ESPECIAL: ALTA GRATUÏTA FINS AL 1 D'OCTUBRE DEL 2015

Els camps marcats amb un asterisc són obligatoris.

El camp NOM USUARI identificarà al client a la nostre aplicació. No pot tenir espais en blanc, punts, comes o caràcters especials.
BitTPV permet rebre setmanalment els imports de les ventes rebudes, en Euros o en Bitcoins. Si volem rebre Euros, els camps CIF, IBAN, NOM, COGNOMS (i EMPRESA en el cas de que el compte estigui a nom d'una empresa) són obligatoris. 
Degut a la nova normativa sobre transferències bancàries, aquestes dades han de coincidir amb les del titular del compte. Per seguretat és obligatori adjuntar un comprovant expedit pel banc de la titularitat del compte (sense aquest document el compte no serà validat).

Una vegada validades totes les dades, en un termini màxim de 24 hores s'enviarà un correu electrònic amb la contrasenya i dades d'accés al processador de pagaments. Aquesta contrasenya i altres dades, poden ser canviades pel client en el menú principal.
També s'adjuntarà un pdf amb les instruccions de funcionament de tot el sistema.

En qualsevol moment el client pot sol·licitar la baixa del processador de pagaments enviant un correu electrónic a: [email protected] amb el concepte BAIXA i les dades del titular (amb usuari i contrasenya).

Si tenen qualsevol dubte de tot el procés poden posar-se en contacte amb nosaltres:
[email protected] - 972 858791 - 615 287987
Formulari Alta BitTPV - Processador de Pagaments Bitcoin

SiNo

Tip 
Back to content | Back to main menu